Furnizorii nostri

Colaboram cu diversi furnizori de materiale si va putem oferi cele mai avantajoase preturi. Mai jos aveti lista colaboratorilor nostri.
post-image-2

BILKA STEEL

Cel mai mare producator roman de sisteme de invelitori metalice pentru constructii rezidentiale si industriale. Misiunea BILKA este de a acoperi casele romanilor cu cele mai bune materiale, in cele mai bune conditii !
post-image-2

RUUKKI

Acoperisurile metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani.
post-image-2

GERARD

Lider mondial in productia si tehnologia tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala. Gama variata de produse ofera solutia perfecta pentru constructii rezidentiale noi, renovari si aplicatii comerciale usoare.
post-image-2

NOVATIK

Acoperis pentru noua vieti garantat de experti! Designul tiglei Novatik a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle ceramice avand totusi o forma originala cu greutate redusa.
post-image-2

BRAMAC

Tigla de beton care sfideaza provocarile naturii. Calitatea produselor si serviciilor reprezinta prioritatea BRAMAC, astfel solutiile noastre de invelitori rezulta in cresterea valorii imobilului si imbunatatesc nivelul de viata al persoanelor care il locuiesc.
post-image-2

TONDACH

Tigla ceramica la inaltime care rezista un secol si protejeaza adevaratele valori din viata oamenilor. Datorita multitudinii de modele si culori, tigla Tondach se potriveste oricarui tip de invelitoare, fie ele monumente istorice, locuinte traditionale sau concepte arhitecturale indraznete si moderne.
post-image-2

CREATON

Tigla creata sa dea tonul. Materia prima din cele mai bune cariere din Germania garanteaza rafinamentul suprafetelor de calitate maxima iar cele aproximativ 1,000 de feluri diferite de placi presate si plane CREATON largesc considerabil gama posibilitatilor pentru designul acoperisurilor, pentru arhitecti si proprietari de cladiri
post-image-2

LA ESCANDELLA

Tigla ceramica care acopera intreaga lume! Datorita tehnologiei avansate folosita in fabricarea tiglei ceramice pentru acoperisuri, La Escandella SPANIA este considerat unul dintre cei mai mari producatori din lume, produsele sale fiind prezente in peste 70 de tari.
post-image-2

VELUX

Lider de piata mondial in ferestre de mansarda VELUX aduce lumina in casa dumneavoastra din 1942. Gama de ferestre de mansarda este vasta: modele cu operare de sus sau de jos, modele cu dubla deschidere sau modele automate, actionate cu telecomanda, etc.
post-image-2

FAKRO

Ferestrele de mansarda si alte produse FAKRO sunt sigure, ecologice si eficiente energetic. Sticla securizata si feroneria intarita transforma fereastra FAKRO intr-o fereastra sigura cu rezistenta sporita impotriva efractiei.
post-image-2

HONEYWOOD

Cele mai inimoase case de lemn! Casa de lemn HONEYWOOD inseamna sa te bucuri de confort termic cu bani mai putini, sa traiesti sanatos, ecologic si in siguranta iar la final sa lasi o locuinta trainica generatiilor urmatoare.