Construim acoperisuri de calitate

acoperisuri constructie
Parte importanta din componenta unei locuinte, acoperisului trebuie acordata atentia maxima, incepand cu proiectarea pana la intretinerea acestuia.
Experienta noastra, dobandita in anii de activitate in domeniu, acopera toti pasii necesari achizitionarii si montarii oricarui tip de acoperis. Ne dedicam sa va oferim ceea ce aveti nevoie, atunci cand doriti. Acest lucru inseamna profesionisti, preturi competitive si cele mai bune produse.
Angajatii nostri sunt antrenati pentru a oferi solutii optime in domeniu, detinand cunostintele necesare pentru a putea duce la bun sfarsit orice proiect, indiferent de marimea acestuia si de gradul lui de complexitate si pentru a oferi clientilor sfaturile si suportul necesar in alegerea materialelor potrivite.
Executam sisteme complete de acoperisuri, la cheie. Suntem specializati in instalarea tuturor formelor de acoperisuri, inclusiv instalarea ferestrelor pentru mansarde, jgheaburi si burlane.

Intretinem acoperisuri

Daca acoperisul va creeaza probleme, nu mai este etans si picura, tiglele sunt sparte si nu mai fac fata infiltratiilor, atunci aveti nevoie de firma noastra, care executa reparatii la acoperisuri. Montam orice tip de tigla dupa preferintele dumneavoastra, din materiale proprii sau client. Realizam atat reparatii cat si revizii. Oferim servicii de intretinere / revizii, la cele mai bune preturi. Printre lucrarile de mentenanta reamintim:
- Evaluarea starii acoperisului si estimarea costurilor de schimbare sau inlocuire
- Intretinerea jgheaburilor si burlanelor
- Decopertarea partiala sau totala a acoperisului
- Lucrari de refacere a structurii de rezistenta a acoperisului
- Reconditionarea materilalelor ce pot fi folosite in continuare pentru minimizarea cheltuielilor
acoperis mentenanta